بخشهایی از خطبه غدیر (2) (+عکس نوشته و پوستر)
۱۴ شهریور ۱۳۹۶ 0 صوتی و تصویری![خطبه غدیر: به خدا سوگند كه مقصود خدا از اين آيه، گروهى از صحابه اند كه آنان را با نام و نَسَب مى شناسم](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir16.jpg)
![خطبه غدیر: به زودى پس از من امامانى خواهند آمد و شما را به آتش خواهند خواند.](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir18.jpg)
ای مردم!
به زودى پس از من امامانى خواهند آمد و شما را به آتش خواهند خواند. آنان در روز رستاخيز، تنها و بى ياور خواهند بود. آگاه باشيد كه خداوند و من از آنان بي زاريم و حتماً آنان و ياران و پيروان و تابعانشان در پست ترين جايگاه آتش خواهند بودچه جايگاه بدى است منزل گاه متكبران.
![خطبه غدیر: اينك جانشينى خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت در نسل خود تا برپايى روز رستاخيز به جاى مى گذارم.](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir19.jpg)
اينك جانشينى خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت در نسل خود تا برپايى روز رستاخيز به جاى مى گذارم. اكنون، مأموريت تبليغى خود را انجام دادم تا حجت بر هر شاهد و غايب باشد و نيز بر همه ى آنان كه زاده شده يا نشده اند. پس بايسته است، اين سخن را حاضران به غايبان و فرزنداران به فرزندان تا برپايى رستاخيز ابلاغ كنند»
![خطبه غدیر : همانا خداوند مرا امر و نهی فرموده و من نيز به دستور او به على امر و نهى كرده ام؛ پس دانش امر و نهى در نزد على است . فرمان او را بشنويد](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir20.jpg)
ای مردم!
همانا خداوند مرا امر و نهی فرموده و من نيز به دستور او به على امر و نهى كرده ام؛ پس دانش امر و نهى در نزد على است . فرمان او را بشنويد تا سلامت مانيد و اطاعتش كنيد تا هدايت شويد و از آنچه باز مى دارد، خوددارى كنيد تا راه بخشهایی از خطبه غدیر يابيد و به سوى مقصد او حركت كنيد«و هرگز راههاى پراكنده، شما را از راه او بازندارد» . (انعام / 153)
![خطبه غدیر: خداوند در كتاب خود از دوستان امامان چنين ياد كرده: « هيچ قومى را كه ايمان به خدا و روز رستاخيز دارند نمى يابى كه با دشمنان خدا و رسولش دوستى كنند، هر چند پدران يا فرزندان يا برادران يا خويشاوندانشان باشند؛](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir22.jpg)
![خطبه غدیر: هشدار! كه خداوند دربارهى دشمنان امامان فرمايد: «هر گروه از آنان كه در جهنّم انداخته شوند، نگاهبانان از آنان مى پرسند:](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir23.jpg)
ای مردم!
هشدار! كه خداوند دربارهى دشمنان امامان فرمايد: «هر گروه از آنان كه در جهنّم انداخته شوند، نگاهبانان از آنان مى پرسند: مگر بر شما ترساننده اى نيامد؟ گفتند: چرا! ليكن تكذيب كرده، گفتيم: خداوند خبرى نداده و شمايان نيستيد مگر در گمراهى بزرگ و نيز مى گويند: اگر سخن خدا را مى شنيديم يا انديشه مى كرديم، اكنون در ميان اهل آتش نبوديم . پس اينان به گناه خود اعتراف نمودند، پس دور باد دوزخيان از رحمت خدا» (ملك / 11 - 8)
![خطبه غدیر: همانا من انذارگرم و على بشار تدهنده است من بيم دهنده ا م و على راهنماست.](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir24.jpg)
من بيم دهنده ا م و على راهنماست.
من پيامبرم و على وصىّ من است.
من رسولام و على، امام و وصىّ پس از من است و پس از او امامان، فرزندان اويند.
آگاه باشيد! من والد آنان و ايشان از صلب اويند.
![خطبه غدیر: آگاه باشيد! همانا آخرين امام، قائم مهدى، از ماست. او بر تمامى اديان، چيره خواهد بود.](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir25.jpg)
آگاه باشيد! همانا آخرين امام، قائم مهدى، از ماست. او بر تمامى اديان، چيره خواهد بود. اوست انتقام گيرنده ى از ستمكاران. اوست فتح كننده ى دژها و منهدم كننده ى آنها.اوست چيره بر تمامى قبايل مشركان و رهنماى آنان.اوست خونخواه تمامى اولياى خدا .همانا او ياور دين خداست.او از دريايى ژرف، پيمانه هايى افزون گيرد.او هر ارزشمندى را به اندازه ى ارزش او و هر نادان و بىارزشى را به اندازهى نادانىاش نشاندار كند.او نيكو و برگزيدهى خداست. اوست ميراث دار دانشها و احاطه دار بر اِدراكها .
![خطبه غدیر: آگاه باشيد! همانا آخرين امام، قائم مهدى، از ماست... او از پروردگارش خبر دهد](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir26.jpg)
![خطبه غدیر: من پيام خدا را برايتان آشكار كرده، تفهيم نموده ام و اين على است كه پس از من، شما را آگاه مى كند.](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir27.jpg)
![خطبه غدیر: نماز را به پا داريد و زكات پردازيد ؛ همانسان كه خداوند عزّوجلّ امر فرموده است.](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir28.jpg)
![خطبه غدیر: حلال و حرام بيش از آن است كه به شماره آورم و يكجا بیان کنم و به حلال فرمان دهم](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir29.jpg)
![خطبه غدیر: نماز به پا داريد و زكات بپردازيد و به معروف فرمان دهيد و از منكر بازداريد .](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/09/khotbeh-ghadir30.jpg)