معرفی کتاب خصایص الحسینیه(1) ( +پوستر)
۱۸ شهریور ۱۳۹۷ 0 صوتی و تصویری![عکس نوشته درباره کتاب خصایص الحسینی](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait500s_2.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: ولادت
پیامبر (ص) می فرمود: دخترم من در پیشانی تو
درخشندگی و نورافشانی خاصی می نگرم و این نشانگر
ان است که به زودی حجت خدا بر بندگانش را به دنیا
خواهی آورد. و خود بانوی نمونه اسلام (حضرت زهرا)
«سلام الله علیها» می فرمود:«هنگامی که حامل نور
وجود حسین (علیه السلام) بودم در شب های تار نیاز
به چراغ نداشتم چرا که به هر طرف روی می آوردم
نور باران می گشت.
![عکس نوشته درباره شهادت امام حسین علیه السلام](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait501s_0.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: پاداش ثواب زیارت
پس پیامبر (ص) فرمود: «کسی که حسین (علیه السلام) را پس از شهادت زیارت کند، خداوند برایش پاداش یک حج از حج های مرا خواهد نوشت .عایشه شگفت زده پرسید:«یک حج از حج های شما را؟» فرمود:آری بلکه دو حج ازحج های مرا پرسید «دو حج؟» فرمود:آری !بلکه دو حج از حج های مرا، پرسید:دو حج؟!فرمود: بلکه چهار حج، و همینگونه چند برابر ساخت تا به نود حج که درعمر پربارش انجام داده بود رسانید.
![کتاب خصایص الحسینیه](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait502s.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: سخاوتمندی
فردی بینوا و نیازمند، تقاضای خویش را در قالب اشعاری
چند به آن حضرت بازگفت و به امید گره گشایی ایستاد .
ان حضرت چهارهزار درهم مورد تقاضای او را به طور
کامل در بسته ای و با نهایت احترام و تواضع و از شکاف
درب بدون اینکه خود را به او نشان دهد یا بر او منتی نهد
با فروتنی و شرمندگی بسته را به او تسلیم کرد و فرمود:
«این مبلغ ناچیز را بگیرکه من از تو شرمنده ام و عذرخواه
و یقین داشته باش که تو را دوست می دارم و نسبت به
تومهرمی ورزم اگر در آینده زندگی، توان و تمکن باشد
باران بخشش ها بر تو خواهد بارید
![احادیث امام حسین علیه السلام](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait503s.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: گشاده دستی
فردی بینوا و نیازمند، تقاضای خویش را در قالب اشعاری چند به آن حضرت بازگفت و به امید گره گشایی ایستاد .ان حضرت چهارهزار درهم مورد تقاضای او را به طور کامل در بسته ای و با نهایت احترام و تواضع و از شکاف درب بدون اینکه خود را به او نشان دهد یا بر او منتی نهد با فروتنی و شرمندگی بسته را به او تسلیم کرد و فرمود:«این مبلغ ناچیز را بگیر که من از تو شرمنده ام و عذرخواه و یقین داشته باش که تو را دوست می دارم و نسبت به تو مهر می ورزم اگر در آینده زندگی، توان و تمکن باشد باران بخشش ها بر تو خواهد بارید
![احادیث امام حسین علیه السلام](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait504s.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: کمک به همنوع
حضرت برای ملاقات و عیادت اسامه بن زید به منزل او آمد :اما او را آشفته و پریشان خاطر نگریست، دلیل پریشانی وی را جویا شد .اسامه آه اندوهباری از پرده دل برکشید و اندوه درونی خویش را آَکار ساخت.حسین (علیه السلام) از دلیل اضطراب و نگرانی شدیدش جویا شد .به عرض رسید: حقوق دیگران را به گردن دارم و بدهکارم و دوست دارم تا زنده ام اموال کسانی را که بعهده دارم بدهم و با داشتن دین از دنیا نروم ان حضرت بلافاصله دستور دادبدهکاری او را پرداختند انگاه آسوده خاطر دیده از جهان فروبست.
![احادیث امام حسین علیه السلام](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait505s.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: رضا و تسلیم
آن حضرت در والاترین درجه از درجات رضا و تسلیم در برابر حق و در رفیع ترین مرحله خشنودی از خدا بود. به هنگام حرکت از مکه فرمود:گویا با دیدگان خویش می نگرم که درندگان بیابانها بین سرزمین نواویس و کربلا اعضا و اندام های پیکرم را قطعه قطعه و شکم های گرسنه خود را سیرو انبان های تهی شان را پر می کنند... بر انچه خدا خشنودو راضی گردد ما خاندان وحی و رسالت خوشنود خواهیم بود.
![کتاب خصایص الحسینیه](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait506s_0.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: شجاعترین مردم
عبدالله بن غفار می گوید:«من هرگز قهرمان محاصره شده ای را شجاع تر و استواتر از او ندیدم او با اینکه فرزندان و یاران و مردان خاندانش در یک پیکار نابرابر به شهادت رسید بودند خود هم چنان شهامتمندانه با قوت قلب و ثبات قدم در برابر امواج چاهلیت ایستاده بود به تنهایی به ده ها هزار تن نیروی دشمن یورش قهرمانانه می برد وآنان را از برابرش بسان ملخهای پراکنده و از هم گسیخته فرار می کردند.
![کتاب خصایص الحسینیه](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait507sa_0.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: اطمینان و وقار
در آزمایش بزرگ عاشورا او سمبل تمام عیار وقار و اطمینان بود. نمونه بی نظیری از آرامش و اعصاب پولادین و قلب توانمند را تجسم می ساخت چرا که شدت یافتن شدائد و مشکلات بر وقار و اطمینان او می افزود و رنگ چهره نورانی اش را بازتر و بشاش تر می ساخت.
![کتاب خصایص الحسینیه](https://static.ahlolbait.com/files/ahlolbait/old/u1001/51/ahlolbait508sa_0.jpg)
کتاب خصایص الحسینیه: طهارت و پاکی
از ویژگی های امام حسین(ع) ایجاد هماهنگی و جمع بین اقسام طهارت بود. او به قصد تقرب به پروردگار و به نیت عبادت و بندگی او، شب عاشورا با اندک آبی که فرزند محبوببش علی، در آن شرایط سخت محاصره و بی آبی برایش فراهم ساخت غسل شهادت کرد، پس روز عاشورا با خون قلب مصفایش به سبک ویژه ای وضو ساخت و چهره منورش را رنگین کرد، آانگا ه به غسل ترتیبی پرداخت و با خون قلبش سر مطهر و بدن مقدسش را شست و سرانجام غسل ارتماسی کرد.