کتاب ره توشه راهیان نور ویژه ماه رمضان سال 1398
۲۲ فروردین ۱۳۹۸ 0 نرم افزاربه همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ره توشه راهیان نور ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۴۰ منتشر شد.
این ویژه نامه ی تبلیغی با طلیعه ای پیرامون گام دوم انقلاب با عنوان «گام دوم انقلاب؛ مثلث«خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی» آغاز می شود. در ادامه با عناوین متعدد و متنوعی که بخشی از نیاز مخاطبان جامعه ی امروزی را برآورده می کند.
در اولین فصل از این ویژه نامه ی تبلیغی به موضوع «سبک زندگی اخلاق معصومان» پرداخته شده است. در این موضوع به مواردی مانند «عمل به سیره اهل بیت در ماه رمضان»، «اخلاق خانوادگی در رفتار و گفتار امیر مؤمنان علی (ع)» و... پرداخته شده است.
«رزق و روزی در آیات و روایات» موضوع بعدی است که مورد توجه گروه نویسندگان این مجموعه قرار گرفته است که در موضوعاتی مانند «فلسفه وسعت و تنگی رزق و روزی»، «اقسام و ویژگی های رزق و روزی» و «عوامل وسعت و تنگی رزق و روزی» به تفصیل بحث کرده است.
موضوع «هنر خوب زیستن» از جمله موضوعات مهم دیگریست که جامعه ی کنونی به آن نیاز مبرم دارد و این موضوع در قالب دو زیر موضوع «عوامل آرامش در زندگی» و «آرامش و آسایش در زندگی» مورد توجه قرار گرفته است.
«رفتار شناسی جامعه در برابر گنهکاران»، «عوامل حسرت در قیامت از دیدگاه قرآن»، «عبادت در سبک زندگی اسلامی»، «راه های تقرب به خدا»، «فضیلت شب قدر و اعمال آن» از جمله دیگر موضوعات بررسی شده در این ویژه نامه تبلیغی می باشند.
مبحث مهم «فضای مجازی» در قالب «سواد رسانه ای» و «جبهه تو در مقابله با فضای سایبری» از موضوعات مبتلا به جامعه در عصر کنونی است که بخشی از این ویژه نامه به این موضوع اختصاص یافته است.
اشاره به معضل دخانیات با عنوان «نگاهی به آسیب های مصرف دخانیات» و تأملی در باب اقتصاد خانواده با عنوان «راه های پیشگیری از نیازهای غیر واقعی اقتصادی» دو موضوع قابل توجه و کاربردی دیگر در این ویژه نامه تبلیغی می باشد.
ره توشه راهیان نور ویژه برادران با مقاله ی «تأملی بر فلسفه و فضیلت عید سعید فطر» این ویژه نامه خاتمه می یابد.
گروه نویسندگان ره توشه راهیان نور در ویژه نامه ای که برای بانوان مبلغه منتشر کرده اند نیز به موضوعات مهم و کاربردی پرداخته اند.
در بخش اول این ویژه نامه تبلیغی با موضوع «با چه فعالیت هایی می توان فضای خانه را قرآنی کرد» به نقش و جایگاه قرآن در زندگی پرداخته شده است.
در فصل بعد «ضرورت فرزند آوری» از جهات گوناگون مورد توجه قرار گرفته و در کنار آن در فصل بعد به «آسیب شناسی تک فرزندی» از ابعاد مختلف پرداخته شده است.
با توجه به اهمیت حجاب در جامعه، موضوع «راه های نهادینه سازی حجاب و عفاف در فرزندان» عنوان دیگریست که یک بخش مجزا را به خود اختصاص داده است.
هم چنین موضوع «آسیب های فردی و خانوادگی روابط در فضای مجازی» و «جرایم امنیت در فضای سایبری» دو عنوانیست که به آسیب شناسی فضای مجازی در خانواده و جامعه پرداخته است.
در ادامه با چهار عنوان «شیوه ی رفتار با نوجوانان در دوران بلوغ»، «زن غربی از افسانه تا واقعیت»، «نگاهی به عوامل طلاق زودرس» و «جلوه های ایثار زنان در انقلاب و دفاع مقدس» این ویژه نامه ادامه و پایان می یابد.