مجموعه پوستر بزرگترین عید، برترین تبیین
۲۰ تیر ۱۴۰۲ 0 صوتی و تصویریپیغمبر به طور واضح امیرالمؤمنین علیه السلام را به عنوان مولام عرفی کردند
پیغمبر اکرم(ص) مابین مکه و مدینه در نقطه ای به نام «غدیر خم» همه مردم را جمع کردند ... اینجا جایی بود که همه حجاجی که از مکه برمیگشتند، در اینجا مجتمع بودند ... امیرالمؤمنین را بلند کرد و به مردم نشان داد؛ برای خاطر اینکه هیچ اشتباهی هم نباشد، معرفی کرد و گفت هر کسی که من سرپرست او هستم، ولایت او را به عهده دارم، حکومت من را قبول کرده، فَهَذَا عَلِيٌّ مَوْلَاهُ ؛ علی بن ابی طالب مولای او است.
مقام معظم رهبری
1363/06/23
پیغمبر (ص) هیچ مسئله ای را مانند غدیر با اهتمام خاص بیان نکردند
هیچ مسئله ای را رسول اکرم(ص) با این اهتمام بیان نکردند؛ در یک چنین شرایط دشواری آن را برای مردم ذکر نکردند. پیغمبر اکرم بعد از آنکه این مسئله (غدیر) را بیان کرد، برای اهمیت این مسئله، پای این قضیه را با مُهر و امضای قرآن کریم ممهور و موشّح کرد که : الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُواْ مِن دِينِكُمْ؛ امروز دیگر کسانی که کافر شدند، از دین شما مأیوس شدند.
مقام معظم رهبری
1363/06/23
بدون تبیین ولایت در روز غدیر دین ناقص می ماند
روز عید غدیر، ولایت اسلامی یعنی رشحه ای و پرتوی از ولایت خدا در میان مردم تجسم پیدا کرد و لذا بود که دین کامل شد؛ بدون تعیین و تبیین این مسئله، دین واقعاً ناقص می ماند و لذا بود که نعمت اسلام بر مردم تمام شد.
مقام معظم رهبری
1369/04/20
خط روشن رسالت های الهی در حادثه غدیر تجسم یافته است
در حقیقت، روز غدیر امتداد خطّ همه رسالت های الهی و اوج این خطّ روشن و نورانی در طول تاریخ است. اگر به مضمون رسالت های الهی نگاه کنیم، می بینیم که در طول تاریخ نبوتها و رسالتها، این خط روشن دست به دست گشته ، تا به نبی مکرم خاتم رسیده و در پایان حیات آن بزرگوار، تجسم و تبلور آن به شکل حادثه غدیر خود را نشان داده است
مقام معظم رهبری
1380/12/12
اگر حقیقت غدیر را تبیین کنیم می تواند وحدت آفرین باشد
مسئله امامت و مسئله ولایت زنده نگهداشتن غدیر، به یک معنا زنده نگهداشتن اسلام است. مسئله فقط مسئله شیعه و معتقدین به ولایت امیرالمؤمنین حقیقت غدیر را درست تبیین کنیم، هم خودمان درک کنیم، هم به دیگران معرفی کنیم، خود مسئله غدیر می تواند وحدت آفرین باشد.
مقام معظم رهبری
1391/08/10
غدیر درس تقوا در مدیریت کشور است
غدیر خم، برای کسانی که اهل معنا و معنویت و درک حقایقند، درسهای فراوان و بینهایت و فوق العاده ایی دارد. برای ما نیز، درس صفا و معنویت و تقوا در مدیریت کشور و همه بازوهای گرداننده و اجرایی دارد. ما باید این درس را از غدیر بگیریم و مطمئناً در این راه، دست قدرت الهی کمک و پشتیبان ماست
مقام معظم رهبری
1369/04/20
امیرالمؤمنین در مقابل مخالفین خود به ماجرای غدیر استدلال می کرد
امیرالمؤمنین، آن زبان صادق، آن بیان ناطق عن الله در موارد متعددی در مقابل مخالفین خودش، به ماجرای غدیر احتجاج کرده؛ از جمله امیرالمؤمنین در صفّین یک خطبه ای برای اصحاب خودش می خوانند و آنجا شرح می دهند حادثه غدیر را و میگویند پیغمبر این جوئر گفت و این جور ایستاد و مانند اینها، بعد گفت «قُم یا علی»، علی جان بلند شو؛ من بلند شدم، دست من را گرفت و گفت که خدا ولیّ ماست، من را ولیّ شما قرار داده و هرکسی که من ولیّ او و مولای او هستم، این علی مولای او است.
مقام معظم رهبری
1400/05/06
اگر به غدیر عمل میشد مسیر تاریخ عوض میشد
در نگاه تاریخی به اسلام و در تحلیل تاریخی حوادث صدر اسلام، موضوع غدیر - یعنی نصب جانشین- یک ضرورتی بود که اگر آن چنان که تدبیر شده بود - تدبیر رحمانی و الهی، و تدبیر نبوی- عمل میشد، بدون تردید مسیر تاریخ بشر عوض میشد و امروز ما در جایگاه بسیار جلوتری از تاریخ طولانی بشریت قرار داشتیم.
مقام معظم رهبری
1384/10/29
حل مسئله ولایت و حکومت در روز غدیر، عید حقیقی برای مردم است
وقتی برای یک ملت، قضیه ولایت و حکومت حل شود، آن هم به شکلی که در غدیر خم حل شد، حقیقتاً آن روز برای آن ملت عید است؛ چون مهم ترین و حساس ترین مسئله هر ملّتی، همین مسئله حکومت و ولایت او است ... روز عید غدیر، ولایت اسلامی یعنی رشحه ای و پرتوی از ولایت خدا در میان مردم تجسم پیدا کرد و لذا بود که دین کامل شد؛ بدون تعیین و تبیین این مسئله، دین واقعاً ناقص می ماند و لذا بود که نعمت اسلام بر مرمدم تمام شد.
مقام معظم رهبری
1369/04/20