هیچ پیغمبرى در آسمانها و زمین نیست مگر آنکه از خداوند متعال درخواست دارند که به ایشان اجازه داده شود تا حضرت حسین بن على(ع) را زیارت کنند؛ لذا گروهی از آسمان فرود آمده و به زیارت آن حضرت رفته و گروهى پس از زیارت به آسمان مىروند.
هیچ ملکی در آسمان ها و زمین نیست مگر اینکه از خداوند عزوجل می خواهد که به آن ها اذن بدهد برای زیارت قبر حسین(ع) و لذا (دائماً) گروهی به زمین میآیند و گروهی بالا میروند.
چهار هزار فرشته ژولیده موى و غبارآلود گمارده است که تا روز قیامت بر او مىگریند و کسى که با شناخت حقش او را زیارت نماید، او را مشایعت مىکنند تا به وطن خود برسد و هنگامى که مریض شود، صبح و شام به عیادت او مىروند و اگر بمیرد بر جنازه او حاضر شده و تا روز قیامت براى او استغفار مىنمایند.
وقتی به زیارت اباعبدالله(ع) رفتید چیزی جز خیر نگویید زیرا فرشتگان شب و روز که از نگهبانان و حافظین هستند نزد فرشتگانى که در حائر حسینى مىباشند آمده و با ایشان مصافحه کرده ولى ایشان از شدّت گریه و ناراحتى که دارند جواب آنها را نداده بناچار آنها صبر مىکنند تا ظهر فردا برسد و صبح طلوع نماید. سپس آنان با ایشان سخن گفته و راجع به امور آسمانى سؤالاتى را مطرح مىنمایند ولى بین این دو وقت (صبح و ظهر) ابدا صحبت نکرده و از گریستن و دعاء نمودن کوتاهى نمىکنند و در این دو وقت آن فرشتگان نیز ایشان را از یارانشان منصرف و مشغول نمىکنند تنها وقتى شما سخن گفته و تکلم مىنمائید ایشان مشغول و منصرف مىگردند. فدایت شوم، چه چیزى را سؤال مىکنند و کدامیک از دیگرى مىپرسد آیا فرشتگان نگهبان و حافظ از فرشتگان حائر سؤال مىکنند یا بالعکس؟ فرشتگان اهل حائر از حافظین و نگهبانان مىپرسند، زیرا فرشتگان حائر از آنجا دور نشده و به جایى دیگر نمىروند ولى حافظین، و نگهبانان به زمین نزول کرده و از آن به آسمان صعود مىکنند. گفتم: نظر شما راجع به سؤال آنها چه بوده؟ فرمود: حافظین وقتى به آسمان عروج مىکنند عبورشان به اسماعیل یعنى صاحب هواء مىافتد و بسا با نبى اکرم(ص) ملاقات کرده در حالى که نزد آن جناب حضرت فاطمه و امام حسن و حسین و ائمه(ع) حضور دارند پس فرشتگان از ایشان راجع به اشیائى چند و در باره آنان که از شما در حائر حاضر مىشوند سؤالاتى مىکنند؟ حضرات معصومین(ع) در پاسخ سؤالاتشان مىفرمایند: زائرین را بشارت دهید و به دعائى که براى ایشان مىنمائید مژده دهید. فرشتگان حافظ عرض مىکنند: چگونه به ایشان بشارت دهیم در حالى که صداى ما را نمىشنوند؟ براى ایشان دعاء کنید که برکات حقتعالى بر ایشان مداوم باشد و نیز از جانب ما ایشان را دعاء نمایند و این خود بشارتى است از ما به ایشان و وقتى از زیارت برگشتند با بالهایتان ایشان را نوازش کنید، بطورى که شما را حسّ و درک نمایند و ما ایشان را به امانت نزد شما مىسپاریم و امید است که این ودائع ضایع و تباه نشوند. و اگر خیر و برکتى که در زیارت آن جناب است مردم مىدانستند قطعا و به طور حتم در نائل شدن به زیارت آن حضرت با شمشیر با یک دیگر به مقاتله پرداخته و مالهاى خود را فروخته و به زیارت آن جناب مىرفتند. و حضرت فاطمه(ع) هر گاه به ایشان (زائرین) نظر نمایند در حالى که با وى هزار پیغمبر و هزار صدّیق و هزار شهید از کروبین مىباشند هزار هزار (یک میلیون) نفر آن حضرت را بر گریستن یارى و همراهى مىکنند و آن حضرت چنان فریاد مىزنند که هیچ فرشتهاى در آسمانها باقى نمىماند مگر آنکه از صداى ایشان بگریه مىافتد، و آن حضرت آرام نمىگیرند تا وقتى که پیامبر اکرم(ص) به نزد ایشان آمده و مىفرمایند: دخترم، اهل آسمانها را به گریه انداختى و ایشان را از تسبیح و تقدیس حق تعالى بازداشتى، پس خوددارى کن تا ایشان به تقدیس حقّ بپردازند چه آنکه امر و فرمان خدا بر همه چیز نافذ و روان مىباشد. حضرت فاطمه(ع) به کسانى که به زیارت سیّد الشّهداء روند نظر فرموده و از خداوند منّان براى ایشان هر خیر و خوبى را مسألت مىنمایند. مبادا در رفتن، به زیارت آن جناب بىرغبت باشید چه آنکه خیرى که در زیارت آن حضرت است بیشتر از آنست که بتوان احصاء و شمارش نمود.
زیارت ناحیه مقدسه: «برای تو در اعلی علیین ماتمسرا(حسینیه) به پا شده و حور العین در عزای تو لطمه می زنند و آسمان و ساکنینش گریه می کنند و بهشت و نگهبانان آنان و سلسله کوهها و زمین و اطرافش و دریاها و ماهیانش و مکه و ساختمان هایش و بهشت و خدمهاش و خانه خدا و مقام و مشعرالحرام.»