در بخش دوم از شرح جمله « وَ كُفَّ عَنَّا أَعْدَاءَنَا وَ اشْغَلْهُمْ عَنْ أَذَانَا » از زیارت امین الله، مبارزه با دشمنان و یاری دوستان خدا تبیین می شود.
در شرح جمله « وَ أَظْهِرْ كَلِمَةَ الْحَقِّ وَ اجْعَلْهَا الْعُلْيَا وَ أَدْحِضْ كَلِمَةَ الْبَاطِلِ وَ اجْعَلْهَا السُّفْلَى » از زیارت امین الله، برتری و پیروزی حق بر باطل بیان می شود.
در بخش دوم از شرح جمله « وَ اجْمَعْ بَيْنِي وَ بَيْنَ أَوْلِيَائِي بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ عَلِيٍّ وَ فَاطِمَةَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ(ع) » از زیارت امین الله، معنای اجتماع با اولیاء الهی و واسطه قرار دادن آنان بیان می شود.
در بخش اول از شرح جمله « وَ اجْمَعْ بَيْنِي وَ بَيْنَ أَوْلِيَائِي بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ عَلِيٍّ وَ فَاطِمَةَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ(ع) » از زیارت امین الله، ترغیب به داشتن همت عالی و توصیه خداوند به همراهی با صادقین و مخلصین تبیین شده است.
در شرح جمله « إِنَّكَ وَلِيُّ نَعْمَائِي وَ مُنْتَهَى مُنَايَ وَ غَايَةُ رَجَائِي فِي مُنْقَلَبِي وَ مَثْوَايَ » از زیارت امین الله ، خداوند به عنوان سرپرست نعمتها و نهایت امید و آرزوی مومنان شناخته می شود .
در شرح جمله « اللَّهُمَّ فَاسْتَجِبْ دُعَائِي وَ اقْبَلْ ثَنَائِي » از زیارت امین الله، تبیین می شود که زائر تقاضای استجابت دعا و مقبول واقع شدن ستایش خویش به درگاه خداوند متعال را دارد.
در بخش اول از شرح جمله « وَ مَوَائِدَ الْمُسْتَطْعِمِينَ مُعَدَّةٌ » از زیارت امین الله، نیاز موجودات به بقاء و آماده بودن سفره احسان الهی برای آنها تبیین می شود.
در شرح جمله « جَوَائِزَ السَّائِلِينَ عِنْدَكَ مُوَفَّرَةٌ وَ عَوَائِدَ الْمَزِيدِ مُتَوَاتِرَةٌ » از زیارت امین الله، عنایت خداوند به درخواست کنندگان از او در سه بخش بیان می شود.
در این بخش از شرح جمله « وَ عَوَائِدَ الْمَزِيدِ إِلَيْهِمْ وَاصِلَةٌ » از زیارت امین الله، عنایتهای پی در پی و بی پایان خداوند به بندگان خالص پرداخته می شود .
در بخش دوم ازشرح جمله « أَرْزَاقَكَ إِلَى الْخَلاَئِقِ مِنْ لَدُنْكَ نَازِلَةٌ » از زیارت امین الله، آثار توجه به رازقیت خداوند درچهار بخش تبیین می شود .
این بخش از شرح جمله « أَعْمَالَ الْعَامِلِينَ لَدَيْكَ مَحْفُوظَةٌ » از زیارت امین الله در دو بخش به تبیین محفوظ بودن عمل عاملین نزد خداوند پرداخته می شود .
در شرح جمله «وَ الْإِغَاثَةَ لِمَنِ اسْتَغَاثَ بِكَ مَوْجُودَةٌ » از زیارت امین الله ، پناه بردن به خداوند ، اموری که باید از آنها به خدا پناه برد و چگونگی پناه دادن خدا بیان می شود.
در بخش دوم از شرح جمله « عَبْرَةَ مَنْ بَكَى مِنْ خَوْفِكَ مَرْحُومَةٌ » از زیارت امین الله درشش بخش به تبیین اقسام گریه از خوف خداوند و درسه بخش به آثاراین گریه پرداخته می شود .
بخش اول از شرح جمله «عَبْرَةَ مَنْ بَكَى مِنْ خَوْفِكَ مَرْحُومَةٌ » از زیارت امین الله، ارزش و عظمت گریستن از خوف خدا و تواضع در پیشگاه او را بیان می کند.
در بخش چهارم از شرح جمله « وَ تَوْبَةَ مَنْ أَنَابَ إِلَيْكَ مَقْبُولَة » از زیارت امین الله، توبه مستقیم و غیرمستقیم تقسیم شرح داده شده سپس در پنج بخش به تبیین آثار توبه پرداخته می شود .